Πλυντήριο Ρούχων

Κάθε σπίτι είναι εξοπλισμένο με πλυντήριο ρούχων, για εξοικονόμηση χρόνου, νερού, ενέργειας και για ιδανικά αποτελέσματα στο πλύσιμο ρούχων και λευκών ειδών.
Ένα χαλασμένο πλυντήριο ρούχων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του νοικοκυριού, αλλά και στον διαθέσιμο χρόνο σας.
Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους, πιστοποιημένους και αδειούχους τεχνικούς που θα αναλάβουν με αξιοπιστία και επαγγελματισμό τη σύνδεση και την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων σας!

Φροντίστε άμεσα για την εύρυθμη λειτουργία του πλυντηρίου ρούχων, επικοινωνώντας με την TKlima!

Επισκευή

Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή βλάβη στο πλυντήριο ρούχων σας, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!
Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα βρίσκεται στην πόρτα σας, στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, προσφέροντάς σας λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

Με αξιοπιστία, εντιμότητα και επαγγελματισμό, θα σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης του πλυντηρίου ρούχων σας, καθώς και για το κόστος επισκευής, προτού προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες επισκευής.

Βασικές ενδείξεις βλάβης του πλυντηρίου ρούχων και ανάγκη επισκευής:

• Δεν ενεργοποιείται,
• ο κάδος δεν περιστρέφεται,
• υπάρχει διαρροή νερού,
• δεν στραγγίζει σωστά,
• παρατηρείτε κάποιον ασυνήθιστο θόρυβο,
• η πόρτα δεν κλείνει/δεν ανοίγει,
• συσσωρεύονται άλατα.

Όλες μας οι εργασίες πραγματοποιούνται από

έμπειρους, υψηλά καταρτισμένους τεχνίτες.

Σύνδεση

Η σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να γίνεται από αδειούχο επαγγελματία τεχνικό, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία και η αντοχή της συσκευής.

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, όπως η ορθή σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων με την αποχέτευση, η θέση του στον χώρο και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Επιλέξτε την TKlima για την άριστη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων στον χώρο σας! Εγγυόμαστε για το επαγγελματικό αποτέλεσμα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για επαγγελματική και αξιόπιστη σύνδεση του πλυντηρίου ρούχων!

Χρήσιμες Συμβουλές

• Για να απαλλαγείτε από τη δυσοσμία του πλυντηρίου ρούχων σας, χρησιμοποιείστε ξύδι και σόδα σε μια πλύση χωρίς ρούχα. Ο συνδυασμός της μαγειρικής σόδας με το ξύδι θα απομακρύνει τις έντονες μυρωδιές από το πλυντήριό σας.
• Για να απαλλαγείτε από τη συσσώρευση βρωμιάς και μούχλας στα λάστιχα και σε άλλα σημεία του πλυντηρίου σας, βρέξτε μια πετσέτα με χλωρίνη και ακουμπήστε τη πάνω στο βρώμικο σημείο. Αφήστε τη για μισή ώρα και έπειτα τρίψτε με οδοντόβουρτσα.

Πλυντήριο Πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη ηλεκτρική συσκευή η οποία εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου και οικονομία νερού, καθώς καθαρίζει τα οικιακά σκεύη στον ιδανικό βαθμό.

Στην περίπτωση παρουσίασης κάποιας βλάβης ή δυσλειτουργίας του πλυντηρίου πιάτων, ο χρόνος που αφιερώνετε στις καθημερινές οικιακές εργασίες πρέπει να αυξηθεί, γεγονός που ανατρέπει το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους, πιστοποιημένους και αδειούχους τεχνικούς που θα αναλάβουν με αξιοπιστία και επαγγελματισμό τη σύνδεση και την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας.

Φροντίστε άμεσα για την εύρυθμη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων, επικοινωνώντας με την TKlima!

Επισκευή

Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή βλάβη στο πλυντήριο πιάτων, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!
Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα βρίσκεται στην πόρτα σας, στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, προσφέροντάς σας λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

Με αξιοπιστία, εντιμότητα και επαγγελματισμό, θα σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης του πλυντηρίου πιάτων σας, καθώς και για το κόστος επισκευής, προτού προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες επισκευής.

Βασικές ενδείξεις βλάβης του πλυντηρίου πιάτων και ανάγκη επισκευής:

• Δεν ενεργοποιείται,
• κρατάει νερά,
• δεν παίρνει νερό,
• το απορρυπαντικό δεν διαλύεται,
• τα σκεύη παραμένουν βρώμικα.

Όλες μας οι εργασίες πραγματοποιούνται από

έμπειρους, υψηλά καταρτισμένους τεχνίτες.

Σύνδεση

Η σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων πρέπει να γίνεται από αδειούχο επαγγελματία τεχνικό, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία και η αντοχή της συσκευής.

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, όπως η γνώση του οδηγού εγκατάστασης του εκάστοτε πλυντηρίου πιάτων, καθώς και το ιδανικό σημείο τοποθέτησης της συσκευής, με σκοπό την αποφυγή βραχυκυκλώματος.

Επιλέξτε την TKlima για την άριστη σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων σας! Εγγυόμαστε για το επαγγελματικό αποτέλεσμα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για επαγγελματική και αξιόπιστη σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων!

Χρήσιμες Συμβουλές

• Αποφύγετε την υπερφόρτωση του πλυντηρίου πιάτων. Όταν το υπερφορτώνετε, το νερό δεν φτάνει σε όλες τις επιφάνειες με αποτέλεσμα τα πιάτα σας να μην πλένονται σωστά.
• Το απορρυπαντικό πρέπει να τοποθετείται στην ειδική θήκη εντός του πλυντηρίου πιάτων. Αν τοποθετείτε το απορρυπαντικό εκτός της θήκης, τότε αυτό κατακάθεται στον πάτο του πλυντηρίου, με αποτέλεσμα τα πιάτα σας να μην πλένονται σωστά.

Πείτε μας τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε και

Ζητήστε τη βοήθειά μας!

    Βρείτε το κατάστημά μας στη Νίκαια!