Ηλεκτρική Κουζίνα/Εστίες

Η ηλεκτρική κουζίνα ενός σπιτιού αποτελεί απαραίτητη οικιακή ηλεκτρική συσκευή για την κάλυψη των βασικών καθημερινών αναγκών των μελών της οικογένειας. Η συστηματική της χρήση μπορεί να προκαλέσει βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατό ώστε να μην επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία του νοικοκυριού.
Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους, πιστοποιημένους και αδειούχους τεχνικούς που θα αναλάβουν με αξιοπιστία και επαγγελματισμό τη σύνδεση και την επισκευή της ηλεκτρικής σας κουζίνας.
Φροντίστε άμεσα για την εύρυθμη λειτουργία της ηλεκτρικής σας κουζίνας, επικοινωνώντας με την TKlima!

Επισκευή

Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή βλάβη στην ηλεκτρική σας κουζίνα, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!
Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα βρίσκεται στην πόρτα σας, στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, προσφέροντάς σας λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε! Με αξιοπιστία, εντιμότητα και επαγγελματισμό, θα σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης της ηλεκτρικής σας κουζίνας, καθώς και για το κόστος επισκευής, προτού προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες επισκευής.

Βασικές ενδείξεις βλάβης της ηλεκτρικής κουζίνας και ανάγκη επισκευής:

• Ο φούρνος δεν φτάνει στην επιθυμητή θερμοκρασία,
• ρίχνει την ασφάλεια,
• η πόρτα δεν κλείνει,
• τα μάτια της κουζίνας δεν λειτουργούν μεμονωμένα ή/και ταυτόχρονα,
• το ρολόι δεν ρυθμίζεται.

Όλες μας οι εργασίες πραγματοποιούνται από

έμπειρους, υψηλά καταρτισμένους τεχνίτες.

Σύνδεση

Η ορθή εγκατάσταση της ηλεκτρικής κουζίνας είναι εξαιρετικής σημασίας για την απόδοση και τη λειτουργικότητα της συσκευής, καθώς και για την ασφάλειά σας.
Η σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας πρέπει να γίνεται από αδειούχο επαγγελματία τεχνικό, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η σωστή λειτουργία της συσκευής, όσο και η αποφυγή ατυχήματος εξ αιτίας εσφαλμένης ηλεκτρικής εγκατάστασης.
Επιλέξτε την TKlima για την άριστη σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας στον χώρο σας! Εγγυόμαστε για το επαγγελματικό αποτέλεσμα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για επαγγελματική και αξιόπιστη σύνδεση της ηλεκτρικής σας κουζίνας!

Χρήσιμες Συμβουλές

• Για να καθαρίσετε την ηλεκτρική σας κουζίνα, χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά. Μπορείτε να αναμίξετε μαγειρική σόδα με ξίδι μέσα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ρίξτε στις επιφάνειες της κουζίνας, αφήστε το μερικές ώρες ώστε να μαλακώσει τη βρωμιά και, στη συνέχεια, καθαρίστε με ένα πανί.
• Για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα εμαγιέ μάτια της κουζίνας σας από τους επίμονους λεκέδες, χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα και νερό. Τοποθετήστε τη σόδα πάνω στη βρωμιά των ματιών και ρίξτε λίγο νερό για να ενεργοποιήσετε τη δράση της σόδας. Αφήστε για δέκα λεπτά και, στη συνέχεια, τρίψτε με ένα σφουγγάρι.

Πείτε μας τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε και

Ζητήστε τη βοήθειά μας!

    Βρείτε το κατάστημά μας στη Νίκαια!