Κλιματισμός

Το κλιματιστικό αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, αφού χρησιμοποιείται όλες τις εποχές του χρόνου και εξασφαλίζει την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή χρήση, την επαγγελματική συντήρηση και την εξειδικευμένη επισκευή του κλιματιστικού, διότι με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση, η εξοικονόμηση ενέργειας και ο καθαρός εισπνεόμενος αέρας.
Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους, πιστοποιημένους και αδειούχους τεχνικούς που θα αναλάβουν με αξιοπιστία και επαγγελματισμό τη μεταφορά, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή του κλιματιστικού σας!
Φροντίστε άμεσα για την εύρυθμη λειτουργία του κλιματιστικού σας, επικοινωνώντας με την TKlima!

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση του κλιματιστικού είναι εξαιρετικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του και ενδεικτική για τον χρόνο ζωής του.
Η εσφαλμένη και μη προσεγμένη εγκατάσταση του κλιματιστικού μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες, χαμηλή απόδοση, καθώς και γρήγορη φθορά της συσκευής.
Υπάρχουν πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του κλιματιστικού, όπως το σημείο τοποθέτησης της εξωτερικής μονάδας, το σημείο τοποθέτησης της εσωτερικής μονάδας, η απόσταση μεταξύ των δύο μονάδων, η ορθή και σταθερή στήριξη στον τοίχο.
Επιλέξτε την TKlima για την άριστη εγκατάσταση του κλιματιστικού στον χώρο σας! Εγγυόμαστε για το επαγγελματικό αποτέλεσμα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για επαγγελματική και αξιόπιστη εγκατάσταση του κλιματιστικού σας!

Συντήρηση

Η ετήσια συντήρηση του κλιματιστικού είναι η διαδικασία εκείνη που εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση, αλλά και τη «μακροζωία» του. Προσφέρει υγιεινό περιβάλλον απομακρύνοντας τους βλαβερούς οργανισμούς που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία! Μετά από μια πλήρη συντήρηση, το κλιματιστικό λειτουργεί βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή, εξασφαλίζοντας τη μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.
Η προτεινόμενη συχνότητα συντήρησης του κλιματιστικού είναι 2 φορές τον χρόνο.

Η συντήρηση του κλιματιστικού από την TKlima περιλαμβάνει τα παρακάτω:

• Καθαρισμός μάσκας εσωτερικής μονάδας, καθώς και φίλτρων αέρα, με πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ αντιμικροβιακό-αντιμυκητιακό υγρό.
• Καθαρισμός λεκάνης συμπυκνωμάτων.
• Έλεγχος και καθαρισμός φτερωτής ανεμιστήρα εσωτερικής μονάδας.
• Μέτρηση πιέσεων και θερμοκρασίας εξόδου αέρα με ψηφιακό θερμόμετρο.
• Έλεγχος τυχόν διαρροών ψυκτικού υγρού (φρέον).
• Έλεγχος ηλεκτρικών μερών του μηχανήματος.
• Γενικός και επιμέρους έλεγχος κατάστασης της μονάδας (στήριξη, ασφάλειες, διακόπτες).

Σε όλες μας τις εργασίες παρέχεται έγγραφη αναφορά των παρεχουσών υπηρεσιών

από πιστοποιημένο αδειούχο τεχνίτη.

Επισκευή

Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή βλάβη στο κλιματιστικό σας, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!
Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα βρίσκεται στην πόρτα σας, στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, προσφέροντάς σας λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

Με αξιοπιστία, εντιμότητα και επαγγελματισμό, θα σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης του κλιματιστικού σας, καθώς και για το κόστος επισκευής, προτού προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες επισκευής.

Βασικές ενδείξεις βλάβης του κλιματιστικού και ανάγκη επισκευής:

• Δεν ενεργοποιείται,
• υπάρχει διαρροή φρέον,
• υπάρχει δυσοσμία,
• δεν αποδίδει την αναμενόμενη ισχύ.

Μεταφορά

Η διαδικασία μεταφοράς του κλιματιστικού σας θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και από επαγγελματία τεχνικό.

Η ασφαλής μεταφορά των μονάδων κλιματισμού εξασφαλίζει την αποφυγή πρόκλησης βλαβών και την ορθή λειτουργία του.

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν κατά τη διαδικασία μεταφοράς του κλιματιστικού, όπως η όρθια θέση στην οποία πρέπει να βρίσκεται το κλιματιστικό ώστε να αποφευχθούν τυχόν δυσλειτουργίες στην επανεκκίνησή του.
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για επαγγελματική και ασφαλή μεταφορά του κλιματιστικού σας!

Χρήσιμες Συμβουλές

• Για την καλύτερη λειτουργία του κλιματιστικού σας, φροντίστε να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του χώρου σας από 20 έως 25°C.

• Φροντίστε για την τακτική συντήρηση του κλιματιστικού, ιδίως για την καθαριότητα των φίλτρων, ώστε να εξασφαλίσετε τον απαλλαγμένο από μικρόβια εισπνεόμενο αέρα.

• Μην τοποθετείτε φυτά ή αντικείμενα κοντά στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας, ώστε να μην εμποδίζεται η ορθή κυκλοφορία του αέρα στο μηχάνημα.

Πείτε μας τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε και

Ζητήστε τη βοήθειά μας!

    Βρείτε το κατάστημά μας στη Νίκαια!