Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελεί μια σημαντική επένδυση για κάθε σπίτι. Προσφέρει εξαιρετική οικονομία σε ρεύμα και χρήματα, και, εφόσον συντηρείται τακτικά και επισκευάζεται σωστά, μπορεί να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια.

Στην TKlima εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του θερμοσίφωνα.

Φροντίστε άμεσα για την εύρυθμη λειτουργία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα, επικοινωνώντας με την TKlima!

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι εξαιρετικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του, και ενδεικτική για τον χρόνο ζωής του.

Η εσφαλμένη και μη προσεγμένη εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες, χαμηλή απόδοση, καθώς και γρήγορη φθορά της συσκευής.

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του ηλιακού θερμοσίφωνα, όπως η γωνία που θα κοιτάζει το panel, ο τρόπος που θα φτάσουν οι σωληνώσεις από την ταράτσα στον χώρο σας, αλλά και η σωστή στερέωση του πλαισίου, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα με την πάροδο του χρόνου.
Επιλέξτε την TKlima για την άριστη εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα στον χώρο σας! Εγγυόμαστε για το επαγγελματικό αποτέλεσμα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για επαγγελματική και αξιόπιστη εγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα!

Συντήρηση

Η τακτική συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα αποτελεί τη βασική προϋπόθεση ώστε ο θερμοσίφωνας να παραμείνει λειτουργικός και αποδοτικός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η προτεινόμενη συχνότητα συντήρησης του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι ανά 2 χρόνια.

Με την τακτική συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα εξασφαλίζετε την πρόληψη σημαντικών και πολυδάπανων βλαβών, τη μέγιστη απόδοση της συσκευής, την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, καθώς και την αντοχή της συσκευής στον χρόνο.

Κατά τη διαδικασία της συντήρησης, ο εξειδικευμένος τεχνικός μας εξετάζει τη λειτουργία του συστήματος του ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικαθιστά το ανόδιο μαγνησίου και τη φλάντζα στεγανότητας, συμπληρώνει ψυκτικό υγρό, καθαρίζει το boiler και ελέγχει τις μονώσεις των σωληνώσεων.

Όλες μας οι εργασίες πραγματοποιούνται από

έμπειρους, υψηλά καταρτισμένους τεχνίτες.

Επισκευή

Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή βλάβη στον ηλιακό σας θερμοσίφωνα, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!
Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα βρίσκεται στην πόρτα σας, στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, προσφέροντάς σας λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε! Με αξιοπιστία, εντιμότητα και επαγγελματισμό, θα σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης του ηλιακού θερμοσίφωνα, καθώς και για το κόστος επισκευής, προτού προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες επισκευής.

Βασικές ενδείξεις βλάβης του ηλιακού θερμοσίφωνα και ανάγκη επισκευής:

• Δεν λειτουργεί,
• δεν βγάζει ζεστό νερό,
• ρίχνει την ασφάλεια του πίνακα,
• το λαμπάκι της συσκευής δεν ανάβει,
• υπάρχει διαρροή ή τρύπα.

Όλες μας οι εργασίες πραγματοποιούνται από

έμπειρους, υψηλά καταρτισμένους τεχνίτες.

Χρήσιμες Συμβουλές

• Στην περίπτωση που λείψετε από τον χώρο σας για περισσότερες από 3 ημέρες, μην αμελήσετε να καλύψετε τον συλλέκτη του ηλιακού θερμοσίφωνα με κάποιο ειδικό κάλυμμα, ώστε να αποτρέψετε την υψηλή αύξηση της θερμοκρασίας στη συσκευή σας.

• Για την ορθή λειτουργία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα, καθώς επίσης και για την υψηλή απόδοσή του, φροντίστε να ελέγχετε συστηματικά και να απομακρύνετε τυχόν σκόνες ή βρωμιές από τον συλλέκτη της συσκευής.

Πείτε μας τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε και

Ζητήστε τη βοήθειά μας!

    Βρείτε το κατάστημά μας στη Νίκαια!